Introduktion | Dev Blog #0

Hejsan, Tobbe här.

Jag har inte gjort så mycket med den här hemsidan under de senaste två åren. Detta är både en introduktion till en ny bloggserie jag ska starta, och lite hemsidorelaterade saker.

Hemsidorelaterade saker

Ni kan se att min hemsida nu ser väldigt fancy ut, med hjälp av dessa före- och efterfotonerna (och ja, det är så det stavas).

Väldigt gammal version av hemsidan
Tema: WordPress Twenty Sixteen
Gammal version av hemsidan
Tema: Mesmerize

Och igen:

Gammal version av hemsidan
Tema: Mesmerize
Nuvarande version av hemsidan
Tema: Lovecraft

Så, vad tycks? Jag tycker i alla fall om det, och det ser mycket mer professionellt ut än den första versionen. Mitt nuvarnade tema är Lovecraft, som jag anser är ganska fancy.

Varför jag inte riktigt har gjort något

Jag har inte haft någon motivation att skriva … men nu har jag! Förvänta er mer programmering, mer Temerold.se:ing och en mer internetaktiv Tobbe (mig, alltså).

Dev Blog

I alla fall: Dev Blog. Dev Blog, eller developer blog, är en bloggserie, som det är tänkt att jag kommer hålla på med under en längre tidsperiod. Den kommer att täcka min programmering, det vill säga alla större projekt jag håller på med, i fall jag lär mig något intressant, i fall jag lär mig ett nytt språk, och så vidare…

Mina första inlägg kommer att handla om WRITe, ett program jag håller på att skriva i Python. Vad det handlar om är hemligt, hihihi. Allt kodrelaterat jag håller på med finns på min GitHub, och alla större projekt finns dessutom på min hemsida.

Dev Blog

Tobbe out.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.