Nyhetsbrev

Varför borde jag prenumerera Temerold.se:s nyhetsbrev?

Alla som prenumererar på vårt nyhetsbrev blir noterade när vi publicerar ett inlägg. Våra nyhetsbrev innehåller annars endast viktig information, som annars kanske inte når fram till våra läsare. Vi spammar aldrig, och lovar att den plats vi tar upp i din inkorg är nödvändig och knapp. Vi har dessutom en laglig skyldighet att säkerställa att dina uppgifter hålls hemliga bakom avancerad kryptering. Läs gärna vår integritetspolicy för mer information!

Vad skickar ni ut, och när gör ni det?

Vi skickar relativt sällan ut nyhetsbrev: ungefär en gång i månaden (exklusive notiser om nya inlägg och viktiga meddelanden). Vi kan garantera att vi aldrig spammar, och att din inkorg hålls ren.

Vad är ett nyhetsbrev?

Ett nyhetsbrev är en regelbundet distribuerad publikation, som oftast handlar om ett ämne nyhetsbrevets prenumeranter anser är intressant eller viktigt. Nu för tiden, så är de flesta nyhetsbreven digitalbaserade, det vill säga att de endast existerar på internet. Temerold.se har ett sådant system; vi skickar ut vårt nyhetsbrev relativt regelbundet – ungefär en gång i månaden (exklusive notiser om inlägg och eventuella viktiga meddelanden) – via E-post.

Vilka är fördelarna med våra digitala nyhetsbrev?

  • De har låg miljöpåverkan.
  • De är billiga att producera.
  • Du får information du finner intressant.
  • De är 100 % gratis för dig.
  • De hjälper oss att nå ut till mer folk.
  • De hjälper oss att mäta ert intresse för vad vi gör.